Νέοι Συνεργάτες

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ E-SYSTIMA

Βρισκόμαστε σε διαρκή αναζήτηση νέων συνεργατών προκειμένου να εμπλουτίζουμε την ομάδα μας ώστε να ικανοποιούμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Αν είστε κάτοχος τουλάχιστον ενός μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών και έχετε προϋπηρεσία στην υποστήριξη εργασιών ή στην παράδοση μαθημάτων του αντικειμένου σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια πιθανή συνεργασία συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ E-SYSTIMA

Το Ε- SYSTIMA αποτελεί την πλέον σύγχρονη πρόταση στο χώρο της φοιτητικής υποστήριξης. Από το 2014 προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο χώρο της εκπαίδευσης.

Απευθυνόμαστε σε φοιτητές όλων των επιπέδων ( προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί) και όλων των ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι, Τ.Ε.Ι, Ι.Ε.Κ, Κολλέγια, ΕΑΠ, ΑΠΚΥ) αλλά και υποψήφιους που συμμετέχουν σε κατατακτήριες εξετάσεις.

Προσφέρουμε διδακτική ενίσχυση για την πλήρη κατανόηση της εξεταστέας ύλης αλλά και των προαπαιτούμενων γνώσεων. Ακόμα αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία και αίσθηση ευθύνης την καθοδήγηση την σπουδαστών στην εκπόνηση των εργασιών τους. (Εξαμήνου, Πτυχιακών, Διπλωματικών), όπως και μαθήματα στο Φροντιστήριο και μέσω Skype.

Επίσης, δίνουμε την δυνατότητα στον φοιτητή να έχει τηλεφωνική συνδιάσκεψη με τον καθηγητή-συνεργάτη όταν και όποτε το χρειάζεται ο ένας από τους δύο γιατί έτσι πιστεύουμε κρατάμε τον πήχη ψηλά.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για εμάς

 • Λειτουργούμε με επαγγελματισμό.

  Δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια της δουλειάς μας και λέξεις όπως σεβασμός, εμπιστοσύνη, οργάνωση, ετοιμότητα και συνέπεια μας χαρακτηρίζουν.

 • Νιώθουμε αγάπη για αυτό που κάνουμε.

  Αγαπάμε αυτό που κάνουμε γι αυτό και το κάνουμε σωστά και προσπαθούμε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.

 • Η υπόσχεση μας είναι δέσμευση.

  Δίνουμε μεγάλη σημασία σε ότι λέμε και δεσμευόμαστε για αυτό. Αυτός είναι και ο λόγος που ξεχωρίζουμε.

 • Έχουμε υψηλούς στόχους.

  The sky is the limit – έτσι και εμείς βάζουμε τον πήχη ψηλά άλλα με αργά και προσεκτικά βήματα φτάνουμε τους στόχους μας έναν έναν.

 • Είμαστε ομαδικοί παίχτες.

  Για εμάς ο συνεργάτης είναι κινητήριος δύναμη, ένας καλός συνεργάτης είναι αναπόσπαστο και βασικό κομμάτι της ομάδας.

Τι ζητάμε απο εσένα

Ακολουθούμε ένα πολύ συγκεκριμένο προφίλ συνεργατών για να διασφαλίζουμε πάντα την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στους πελάτες μας. Αν θέλεις να εργαστείς μαζί μας θα πρέπει να έχεις κι εσύ όπως όλοι οι συνεργάτες μας τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 • Να είσαι υπεύθυνος και να το δείχνεις μέσα απο την δουλειά σου.
 • Να αγαπάς αυτό που έχεις σπουδάσει και να είσαι τουλάχιστον πτυχιούχος κάποιας σχολής.
 • Λέξεις όπως επαγγελματισμός, οργάνωση και συνέπεια να σε χαρακτηρίζουν.
 • Να θέλεις να ανήκεις σε μια σωστά δομημένη και οργανωμένη ομάδα με εξέλιξη.
 • Να μπορείς να δουλέψεις κάτω από πίεση αν και όποτε χρειαστεί.