Κατατακτήριες εξετάσεις

E – systima Υπηρεσίες / Κατατακτήριες εξετάσεις

 Μια εναλλακτική επιλογή απόκτησης δεύτερου βασικού πτυχίου για πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ για να “συνεχίσουν” τις σπουδές του σε κάποια άλλη σχολή ή τμήμα ΑΕΙ ή ΤΕΙ.

1. Όταν έχεις αποφασίσει ποιο τμήμα σε ενδιαφέρει θα πρέπει να απευθυνθείς στην γραμματεία του τμήματος που έχεις επιλέξει. Στις περισσότερες περιπτώσεις η επιλογή γίνεται με γραπτές εξετάσεις και καλό θα είναι να ξέρεις από νωρίς την ύλη.

2. Η κατάταξη γίνεται ή με βαθμό πτυχίου ή με τις κατατακτήριες εξετάσεις οι οποίες διενεργούνται από 1 έως 20 Δεκεμβρίου, οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται συνήθως έως 20 Νοεμβρίου.

Στο E-Systima προσφέρουμε την δυνατότητα να σας προετοιμάσουμε στο πλαίσιο μαθημάτων (ομαδικών, ιδιαίτερων)  δια ζώσης ή online για μια επιτυχημένη εξεταστική.

Προσπαθούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Σκοπός δικός μας αλλά και του άρτια καταρτισμένου εκπαιδευτικού προσωπικού μας η πλήρης κατανόηση του γνωστικού σας αντικειμένου.

Πως γίνεται το μάθημα

Σκοπός μας η πλήρης κατανόηση του γνωστικού σας αντικειμένου

 Γνωρίζουμε πως η προετοιμασία για τις κατατακτήριες είναι απαιτητική και χρειάζεται χρόνος ο οποίος για τους περισσότερους είναι πολύτιμος. 

Στο E-Systima σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητες αυτές.

Προσφέρουμε όλες τις πιθανές λύσεις στους πελάτες μας ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σχολής τους πραγματοποιώντας ιδιαίτερα μαθήματα όπως και μαθήματα σε group στον χρόνο που τους εξυπηρετεί είτε δια ζώσης είτε online.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται πάντοτε με σεβασμό στο ήδη βεβαρημένο ωράριο του φοιτητή.

Γιατί εμάς

E

Μοντέρνοι χώροι διδασκαλίας

E

Ειδικευμένοι καθηγητές για κάθε ενότητα

E

Προσιτές τιμές χωρίς κρυφές χρεώσεις

E

Ειδικευμένο προσωπικό στη διάθεση του φοιτητή

ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στείλε μας το θέμα σου και εμείς θα σου στείλουμε άμεσα το κόστος της υποστήριξης.