Προφίλ

Σχετικά με εμάς

Στο E-SYSTIMA έχουμε ως κύριο μέλημά μας να προσφέρουμε σύγχρονες υπηρεσίες ακαδημαϊκής υποστήριξης και επενδύουμε στο μέλλον. Απευθυνόμαστε σε φοιτητές όλων των επιπέδων (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί) και όλων των ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι, Τ.Ε.Ι, Ι.Ε.Κ, Κολλέγια, ΕΑΠ, ΑΠΚΥ) και υποψήφιους που συμμετέχουν σε κατατακτήριες εξετάσεις. Σε συνεργασία με άρτια καταρτισμένους καθηγητές, στο E-SYSTIMA, δεσμεύομαστε να καλύψουμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού φοιτητή.

Οι λέξεις εμπιστοσύνη, σεβασμός, συνέπεια και οργάνωση μας χαρακτηρίζουν και έτσι για εμάς δεν είναι αρκετή μόνο μια απρόσωπη και διεκπεραιωτική σχέση με τους φοιτητές που μας επιλέγουν, αλλά δείχνουμε πραγματικό ενδιαφέρον και γι΄ αυτό προσπαθουμε να εξατομικεύσουμε τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Στους ανανεωμένους χώρους μας, παρέχουμε μια πλήρη μαθητική εμπειρία με σύγχρονα μέσα για την επιτυχημένη προετοιμασία των σπουδαστών. 

Το έμπειρο και καταξιωμένο δίκτυο καθηγητών μας θα σας βοηθήσει υπεύθυνα να κατακτήσετε την επιτυχία.

Γιατί εμάς

Στο E- SYSTIMA φιλοδοξούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του φοιτητή είτε αφορούν μαθήματα της σχολής και κατατακτηρίες, είτε εργασίες, γι΄ αυτό παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε οικονομικές τιμές. Γνωρίζουμε τη βαρύτητα των μαθημάτων που παρακολουθεί ο φοιτητής και προσφέρουμε ενισχυτική διδασκαλία σε μαθήματα τριτοβάθμιων σχολών, με σκοπό την πλήρη κατανόηση της διδακτέας ύλης.

Επιπροσθέτως, αναλαμβάνουμε την υποστήριξη εξαμηνιαίων, πτυχιακών, μεταπτυχιακών και διπλωματικών έργων μέσω της τήρησης αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων, για να εξασφαλίσουμε ένα άριστο και αυθεντικό αποτέλεσμα για τον φοιτητή.

Εμείς την εμπιστοσύνη την κερδίζουμε.

Δεν είμαστε απρόσωποι, η ευγένεια, η οργάνωση και η αξιοπρέπεια μας χαρακτηρίζουν και έτσι κερδίζουμε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη του πελάτη.

Είμαστε στην διάθεσή σας

blank

Δείτε φωτογραφίες του χώρου μας

ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στείλε μας το θέμα σου και εμείς θα σου στείλουμε άμεσα το κόστος της υποστήριξης.