Προφίλ

Σχετικά με εμάς

Στο ΚΔΒΜ E-SYSTIMA έχουμε ως κύριο μέλημά μας να προσφέρουμε σύγχρονες υπηρεσίες ακαδημαϊκής υποστήριξης και επενδύουμε στο μέλλον. Απευθυνόμαστε σε φοιτητές όλων των επιπέδων (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί) και όλων των ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι, Τ.Ε.Ι, Ι.Ε.Κ, Κολλέγια, ΕΑΠ, ΑΠΚΥ) και υποψήφιους που συμμετέχουν σε κατατακτήριες εξετάσεις. Σε συνεργασία με άρτια καταρτισμένους καθηγητές, στο E-SYSTIMA, δεσμεύομαστε να καλύψουμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού φοιτητή.

Έιμαστε σε πλήρη συνεργασία με τους φοιτητές και στόχος μας είναι η ουσιαστική υποστήριξη στο έργο τους. 

Οι λέξεις εμπιστοσύνη, σεβασμός, συνέπεια και οργάνωση μας χαρακτηρίζουν και έτσι για εμάς δεν είναι αρκετή μόνο μια απρόσωπη και διεκπεραιωτική σχέση με τους φοιτητές που μας επιλέγουν, αλλά δείχνουμε πραγματικό ενδιαφέρον και γι΄ αυτό προσπαθουμε να εξατομικεύσουμε τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Αυτά βέβαια τα επιτυγχάνουμε έχοντας θέσει υψηλές προδιαγραφές στις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Επιπλέον, στους χώρους μας, ευελπιστούμε ο φοιτητής να νιώσει πως βρίσκεται σε ένα περιβάλλον δημιουργικό, ευχάριστο και άνετο, ώστε να μπορέσει να αποδώσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Το έμπειρο και καταξιωμένο δίκτυο καθηγητών μας θα σας βοηθήσει υπεύθυνα να κατακτήσετε την επιτυχία.

Γιατί εμάς

 Στο E- SYSTIMA φιλοδοξούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του φοιτητή είτε αφορά μαθήματα της σχολής και κατατακτηρίων είτε έργα γι΄ αυτό παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και πάντα προσπαθούμε στο δυνατό χαμηλό κόστος. Γνωρίζουμε την βαρύτητα των μαθημάτων που παρακολουθεί ο φοιτητής και προσφέρουμε ενισχυτική διδασκαλία σε όλα τα μαθήματα όλων των τριτοβάθμιων σχολών με σκοπό την πλήρη κατανόηση της διδακτέας ύλης που καλείται να καλύψει.

Επιπροσθέτως, αναλαμβάνουμε την υποστήριξη εξαμήνου, πτυχιακών, μεταπτυχιακών και διπλωματικών έργων μέσω της τήρησης αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων, για να εξασφαλίσουμε ένα άριστο και αυθεντικό αποτέλεσμα για τον φοιτητή.

Εμείς την εμπιστοσύνη την κερδίζουμε.

Είμαστε στην διάθεση του φοιτητή και προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε και το παραμικρό αίτημα.

Δεν είμαστε απρόσωποι, αγαπάμε αυτό που κάνουμε και γι΄ αυτό το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο και έτσι κερδίζουμε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη του πελάτη. Η ευγένεια, η οργάνωση και η αξιοπρέπεια μας χαρακτηρίζουν. Διαπιστώστε το και εσείς..

Είμαστε στην διάθεσή σας

Δείτε φωτογραφίες του χώρου μας

ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στείλε μας το θέμα σου και εμείς θα σου στείλουμε άμεσα το κόστος της υποστήριξης.